Afspraak maken

Training effectief omgaan met weerstand voor HR

Als HR professional sta je regelmatig voor uitdagingen om veranderingen binnen je organisatie in te voeren. Reorganisaties, nieuwe ICT systemen, verandering van beleid en functies zijn voorbeelden waar je mee te maken krijgt. Leidinggevenden en medewerkers staan niet altijd te juichen als deze veranderingen op hun pad komen en dit zorgt soms voor weerstand. Hoe ga jij hier mee om en op welke manier kun je effectief omgaan met weerstand van medewerkers. 

Doel van de training

Het doel van deze training is om inzicht te krijgen in je eigen weerstand door middel van het persoonlijkheidsprofiel (DISC) en leren door welke fases medewerkers gaan als ze te maken krijgen met veranderingen in hun organisatie. Deelnemers krijgen een reëel beeld van de weerstand en leren welke rol zij kunnen spelen om deze weerstand om te buigen. 

Voor wie

Voor HR professionals die effectiever willen omgaan met weerstand in hun organisatie. 

De training wordt als pilot georganiseerd en is voor HR professionals die naast de leerdoelen tevens een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de training. Na afloop van de training zal er feedback worden gevraagd op de inhoud en werkwijze van de training. 

Wanneer en waar

Donderdag 23 maart 2017 van 09.30 tot 16.30 uur in Villa de Kroon, Sophialaan  1a, Leeuwarden

Door wie

Marijke Knol, coach, docent, trainer en adviseur

Marieke Pama, HR manager, coach, trainer en adviseur

Kosten

€150,= p.p exclusief BTW

Inclusief koffie, thee, lunch, DISC persoonlijkheidsprofiel en het boek Het ABC van de Persoonlijkheid door Lothar Seiwert en Friedbert Gay

Aantal deelnemers 

Minimaal 6 maximaal 10

Opgave

Je kunt je interesse kenbaar maken door je contactgegevens te mailen naar info@pamahrmadvies.nl of via het contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname.

 


Ik ontdek graag met u de oplossingen voor uw organisatie! Direct contact opnemen